Xiaomi Mi Note 3 özellikleri ortaya çıktı!

xiaomi mi note 3 super guclu ozellikleri arrl

Xiaomi’nin önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli nasıl olacak? İşte Xiaomi Mi Note 3 özellikleri ve diğer detaylar.

Xiaomi şu aralar Mi 6 sevkiyatı için yoğun bir mesai harcıyor. Şimdilik sadece Çin’da satışa sunulan Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli yoğun talep ile karşılaştı. Bu talep karşısında yonga seti sıkıntısı çeken Xiaomi, bazı siparişleri zamanında yetiştirme konusunda sıkıntı yaşıyor. Hal böyle iken Çinli üreticinin sıradaki amiral gemisi modeli Mi Note 3 hakkında konuşmak için biraz erken olabilir. Fakat geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir rapor, Xiaomi Mi Note 3 özellikleri ve tasarımını net bir şekilde gözler önüne seriyor.

Xiaomi Mi Note 3 özellikleri ile fark yaratan bir cihaz olacak. Sızdırılan bilgilere göre Mi Note 3 gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 835 yonga setinden alacak. 6GB RAM’e sahip olan cihazın dahili depolama alanı ise 128GB. 5.7 inçlik AMOLED ekranı ile ön plana çıkan Mi Note 3, 4000 mAh’lik ortalamanın üzerinde bir bataryadan besleniyor.

xiaomi mi note 3 özellikleri

Xiaomi Mi Note 3 özellikleri içerisinde en öne çıkanı ise arka tarafında bulunan 12MP+12MP’lik çift ana kamera modülü. Öyle görünüyor ki Xiaomi’de yeni amiral gemisi modellerinde çift ana kamerayı standart bir donanım haline getirecek. Mi Note 3’ün ön kısmında ise 8MP’lik selfie kamerası yer alıyor.

Mi Note 3 hakkında ilerleyen günlerde daha fazla detay ortaya çıkacaktır.