Xiaomi Mi Note 4 şeffaf bir tasarıma sahip olabilir

Xiaomi’nin üst segmente hitap eden yeni modeli Mi Note 4, geçtiğimiz gün TENAA’da ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi Note 4 hakkındaki ilk detaylar.

Gün geçmiyor ki Çinli akıllı telefon üreticilerinden yeni bir model haberi daha gelmesin. Son zamanlarda özellikle Xiaomi’nin model yelpazesini genişletmek adına, önemli adımlar attığını söyleyebiliriz. Geçtiğimiz gün üst segment modeli Mi 8 Explorer’ı satışa sunan Xiaomi, şimdi de bir başka amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda.

TENAA’dan elde edilen raporlara göre Çinli üretici şu aralar Xiaomi Mi Note 4 modeli üzerinde çalışıyor.

Şeffaf tasarımlı Xiaomi Mi Note 4 geliyor

Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA’da yer alan bilgilere göre, Xiaomi Mi Note 4 gücünü Qualcomm destekli Snapdragon 835 yonga setinden alıyor. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 64GB.

xiaomi mi note 4

4 eksenli OIS desteği sunan bir kameraya sahip olan Mi Note 4’ün 18:9 en boy oranına sahip 5.99 inçlik çentikli bir ekranla gelmesi bekleniyor.

Telefonun tasarımındaki en ayırt edici nokta ise, Mi 8 Explorer’da olduğu gibi şeffaf bir arka kapak tasarımına sahip olması. Bu tasarım, telefonun içerisinde yer alan bazı parçaların dışarıdan görünmesine olanak sağlıyor.

Şimdilik M1807E8A model numarasıyla çağırılan telefonun 2.299 yen yani 337 dolarlık bir etikete sahip olması bekleniyor. Muhtemelen Xiaomi yeni modelini önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşturacaktır.