Injustice 2 hala zirvede!

injustice 2 2

Yaklaşık olarak 2 hafta önce raflardaki yerini alan Injustice 2, en çok satanlar listesinde zirveden inmiyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun dünyasının en önemli pazarlarından biri olan İngiltere’de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Injustice 2 sürpriz bir şekilde ikinci haftasında da zirvede yer aldı. Sürpriz bir şekilde diyoruz, çünkü İngiltere’de bir dövüş oyunun iki hafta üst üste en çok satan oyun olması nadir görülen bir durumda. Zira en hit dövüş oyunları bile sadece ilk çıktığı hafta liderlik koltuğuna oturabiliyordu.

Elbette söz konusu FIFA gibi bir futbol oyunu olduğunda 10 hafta üst üste zirvede olması bile şaşkınlık yaratmayacaktı. Fakat burada bir dövüş oyunundan bahsediyoruz.

Injustice 2’nin bu başarısı, son zamanlarda iyi bir oyun çıkmamasına da bağlanabilir. Zira listeye baktığımızda son zamanlarda çıkmış olan önemli bir yapım göze çarpmıyor. İngiltere’de haftanın en çok satan oyunlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

  1. Injustice 2
  2. Overwatch
  3. GTA 5
  4. FIFA 17
  5. Prey
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Ghost Recon: Wildlands
  8. Dishonored 2
  9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  10. Ultra Street Fighter 2

Bu arada dip not olarak belirtelim. Ultra Street Fighter 2 kafaların karşımasına neden olabilir. Burada bahsi geçen yapım, geçtiğimiz günlerde Nintendo Switch için satışa sunulan özel bir versiyon.

Injustice 2, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunuldu.