Xiaomi Mi Mix Fold Avrupa’ya mı geliyor?

mi fold

Xiaomi’nin şimdiye kadar Çin’e özel olarak tuttuğu ilk katlanabilir ekranlı modelini Avrupa’ya getireceği iddia edildi. İşte bu konuya ilişkin detaylar.

Xiaomi Mi Mix Fold Avrupa’ya mı geliyor? Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Xiaomi bu yıl içerisinde katlanabilir ekranlı telefon pazarına dahil olmuştu. Xiaomi Mi Mix Fold ismini verdiği modelini ilk etapta yalnızca Çin için satışa sundu. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir rapora göre Çinli üretici Mi Mix Fold üzerinde ufak güncellemeler yapma kararı almış.

Bu güncellemelerin temel nedeninin telefonun Avrupa pazarına açılması olduğu söyleniyor. Malum Avrupa’da bu pazarın hakim ismi Samsung. Xiaomi eğer Samsung ile başabaş rekabet etmek istiyorsa bazı iyileştirmeler yapmalı. Peki ne gibi iyileştirmeler ile Mi Mix Fold daha iyi bir hale gelebilir?

MIX Fold 21

Xiaomi Mi Mix Fold Avrupa’ya mı geliyor?

Çin kaynaklı rapora göre Xiaomi ilk katlanabilir ekranlı modelinin ekran tarafında bazı güncellemelere gidecek. Orijinal modelde 60Hz ve 90Hz olan ekran tazeleme hızları 90 ve 120 Hz’e çıkartılacak. Ayrıca iç kısma da bir tane selfie kamerası yerleştirilecek. Xiaomi bu selfie modülü için ekran altı kamera özelliğinden faydalanacak.

Ayrıca orijinal modelde 67W olan hızlı şarj desteği de güncellenmiş versiyonda 120W’a çıkacak. Bu ufak güncellemeler sonrasında Xiaomi’nin Mi Fold modelini Avrupa’da satışa sunacağı söyleniyor. Elbette kesinleşmiş bir durum söz konusu değil. Yine de bekleyip göreceğiz.

iPhone cihazlarınızla arabanızı kontrol edebileceksiniz