Xiaomi Mi Mix 4 en iyi ekran altı kamera ile geliyor!

Xiaomi Mi Mix 4 geliyor! Mi 11 Ultra'dan daha pahalı olacak

Xiaomi’nin 10 Ağustos’ta tanıtacağı yeni modeliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Görünen o ki Xiaomi Mi Mix 4 en iyi ekran altı kamera ile geliyor. İşte tüm detaylar.

Xiaomi yeni nesil amiral gemisi modeli Mi Mix 4 için geri sayıma geçmiş durumda. Çinli üretici Mi Mix 4 ile pazardaki dengeleri değiştirmek istiyor. Bunun için de kullanıcıları heyecanlandıracak, bir yenilik sunma niyetinde.

Geçtiğimiz gün sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Mi Mix 4 modeli şimdiye kadar sunulmuş en kaliteli ekran altı kamera teknolojisi ile donatıldı.

Ice Universe tarafından paylaşılan bilgilere göre Mi Mix 4 şimdiye kadar ki en kaliteli ekran altı kamera teknolojine sahip.

Xiaomi Mi Mix 4 en iyi ekran altı kamera ile geliyor!

Hali hazırda ekran altı kamera teknolojisini kullanan birkaç üretici bulunuyor. Oppo ve ZTE daha önce satışa sundukları somut modellerde bu teknolojiyi kullanmıştı. Samsung ise ilk ekran altı kamera özelliğine sahip telefonu Z Fold 3‘ü yakında satışa sunacak.

Xiaomi‘nin ekran altı kamera özelliğine sahip ilk telefonu olan Mi Mix 4 ise 10 Ağustos’ta tanıtılacak.

Bu teknoloji basit anlamda ekranın üzerine yerleştirilmiş olan OLED panellerin şeffaf bir görünüme bürünmesi ile çalışıyor. Fakat şimdiye kadar hiç bir üretici normal ekran tarafındaki piksel yoğunluğuna ulaşabilmiş değil.

Yani normal şartlarda kamera olan kısmı, ekran formatında da rahatlıkla ayırt edebiliyorsunuz. Çünkü bu noktadaki piksel yoğunluğu ciddi anlamda çok düşük oluyor. Belki ilerdi bu kısımdaki piksel yoğunluğu biraz daha arttırılabilir. Fakat mevcut şartlarda bu teknolojinin çok da verimli olmadığı inkar edilemez bir gerçek.

Ekran altı kameralar orta segment modellere geliyor!