Xiaomi, Mi Mix 2 lansmanında sürpriz yapabilir!

mi

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, 11 Eylül’de düzenleyeceği Mi Mix 2 lansmanında hoş bir sürprize imza atabilir.

Akıllı telefon pazarında, son yıllarda iyi bir ivme yakalayan Xiaomi, bu başarısını devam ettirmek istiyor. Hali hazırda ülkesinde en fazla akıllı telefon satan 4. firma konumundaki Xiaomi, Hindistan’da ise zirvede bulunuyor. Bu sene Avrupa ve Amerika’da da önemli işler yapmak isteyen firma, çeşitli distribütörler aracılığı ile satış ağını genişletmeyi planlıyor. Zira hali hazırda ülkemizde de Xiaomi’nin bazı cihazları 3. parti distribütörler vasıtasıyla satılmakta.

Elbette Xiaomi’nin akıllı telefon pazarında yükselmesi sadece satış ağını genişletmek ile olmayacak. Zira Çinli üreticinin model yelpazesini de genişletmesi gerekiyor. Hali hazırda üst segment cihazlarıyla oldukça başarılı bir görünüm çizen Xiaomi, daha fazla model için kolları sıvamış görünüyor.

Zira önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Mi Mix 2 lansmanında, başka bir telefonun daha tanıtılacağı belirtiliyor. Çin kaynaklı bir rapoara göre, Xiaomi Mi Mix 2 haricinde Mi Note 3 modelini de aynı lansmanda tanıtacak.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene Mi Mix’in tanıtımında Mi Note 2 modeli de tanıtılmıştı.

Öte yandan Xiaomi Mi Mix 2 için de bazı yeni iddialar mevcut. Tanıtımına sayılı günler kala, telefonda yeni nesil bir yüz tanıma sisteminin yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Tüm bu gizem perdesinin 11 Eylül’de ortadan kalkacağını da tekrardan hatırlatalım.