Xiaomi Mi Mix 2 haftaya çıkıyor!

mi mix 2

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi Mix 2 haftaya satışa sunuluyor. İşte detaylar.

Son yıllarda önemli bir ivme yakalayan Xiaomi, bu hızı kaybetmek istemiyor. Son olarak Mi 6 ile iyi bir satış başarısı sergileyen Çinli akıllı telefon üreticisi ayn başarıyı Xiaomi Mi Mix 2 ile tekrarlamak istiyor.

Xiaomi, Çin kökenli bir firma olmasına karşın, Hindistan pazarının bir numarası konumunda yer alıyor. Çin’den sonra dünyanın en kalabalık ülkesi olarak lanse edilen Hindistan’da önemli bir Xiaomi kullanıcı kitlesi bulunuyor. Bu kitleyi göz ardı etmeyen Xiaomi, yeni amiral gemisi modeli Mi Mix 2’yi ilk olarak Hindistan’da satışa sunma kararı aldı.

Bilindiği üzere Mi Mix ilk 6-7 ay boyunca sadece Çin’de satılmıştı. Önümüzdeki hafta tanıtılması beklenilen Xiaomi Mi Mix 2 ise ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacak. Mi Mix 2, Hindistan’ın hemen ardından Çin’de de kullanıcılarla buluşacak.

İnce çerçeveleri ile dikkatleri üzerine çeken Mi Mix’in halefi, daha da ince bir tasarıma sahip olacak. Xiaomi Mi Mix 2 ile ekran gövde oranını daha da üst seviyeye taşıyacak.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bazı Xiaomi modelleri ülkemizde çeşitli distribütörler vasıtasıyla internet üzerinden satılıyor. Eğer Mi Mix 2 Hindistan ve Çin haricinde çeşitli Avrupa ülkelerinde satışa sunulursa, bir şekilde ülkemizde de satılacaktır. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

LG V30 işte böyle görünecek