Xiaomi Mi Max 3, FCC’de ortaya çıktı

xiaomi mi max 3

Xiaomi’nin önümüzdeki ay tanıtması beklenilen yeni akıllı telefon modeli Mi Max 3, şimdi de FCC’de ortaya çıktı. FCC’de yer alan rapora göre Xiaomi Mi Max 3, 2 farklı varyasyonla gelebilir.

Akıllı telefon pazarının son dönemdeki flaş isimlerinden biri olan Xiaomi, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Neredeyse her ay, yeni bir Xiaomi modelinin tanıtıldığı ya da satışa sunulduğu haberini alıyoruz. Çinli üreticinin model yelpazesini bu kadar geniş tutması, son 1 – 2 senedir meyvesini de vermeye başladı diyebiliriz.

Xiaomi Mi Max 3’ün özellikleri sızdırıldı

Keza son çeyrek rakamlarına göre, Xiaomi dünyanın en fazla telefon satan 4. şirketi konumuna yükselmiş durumda. Bu başarısını daha da üst seviyelere taşımak isteyen şirket, önümüzdeki ay Mi Max 3 ile bir kez daha sahnede olacak.

Xiaomi Mi Max 3, 2 farklı versiyonla gelecek

Geçtiğimiz gün Xiaomi Mi Max 3 ile ilgili bazı detaylar sızdırılmıştı. Sızdırılan bu detaylarda telefonun özelliklerine dair bilgiler de vardı. Şimdi ise Mi Max 3’ün 2 farklı versiyon halinde satışa sunulacağı ortaya çıktı.

xiaomi mi max 3

Önümüzdeki ay tanıtılacak olan Xiaomi Mi Max 3, geçtiğimiz gün FCC’de ortaya çıktı. FCC’de yer alan bilgilere göre, Mi Max 3, M1804C3DG ve M1804C3CG olmak üzere iki farklı versiyonda satışa sunulacak. Bu model farklılığının büyük ihtimalle RAM ve dahili depolama alanından kaynaklanacağı düşünülüyor.

Bu arada Mi Max serisinin ülkemizde de hayli geniş bir müşteri kitlesine sahip olduğunu belirtelim.