Xiaomi Mi Band 7 ne zaman çıkacak?

Xiaomi Mi Band 5

Dünyanın en popüler akıllı bileklik serilerinden biri olan Xiaomi Mi Band’ın en yeni üyesi ne zaman çıkacak dersiniz?

Xiaomi Mi Band 7 ne zaman çıkacak? Akıllı bileklik denildiğinde akla ilk gelen isim hiç kuşkusuz Xiaomi Mi Band modelleridir. 7’den 70’e hemen her yaştan insanın kolunda görmeye alıştığımız bu bileklik modeli, basit tasarımı, uygun fiyatı ve temel düzeydeki özellikleriyle gönülleri fethetmeyi çoktan başardı. Özellikle Mi Band 2 ve Mi Band 3 modelleriyle 60 yaş üstü vatandaşların bile sıklıkla kullandığı bir bileklik haline gelen bu seri, Mi Band 6 ile birlikte ekranını büyütme yoluna gitmişti.

Xiaomi Mi Band 7 ne zaman çıkacak

Bununla birlikte, 2021 yılının Mart ayında tanıtılarak Nisan ayında satışa sunulan Mi Band 6’nın da artık miadını doldurduğunu söyleyebiliriz. Bu sebeple teknoloji dünyasındaki hakim görüş, Çinli teknoloji şirketinin yeni nesil Mi Band modelini en kısa zamanda tanıtarak satışa sunacağı yönünde.

Xiaomi Mi Band 7 ne zaman çıkacak?

Xiaomi Mi Band 7 ne zaman çıkacak

Ancak gelin görün ki bugüne kadar Xiaomi’den bu konu hakkında yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor. Eğer Mi Band 7 birkaç farklı sertifika sitesinde kendini afişe etmiş olmasa, böyle bir akıllı bilekliğin var olduğundan bile şüphe duyabiliriz. Neyse ki bu sızıntılar bizlere serinin yeni modelinin yolda olduğunu gösteriyor ancak asıl soru şu ne zaman?

Xiaomi Mi Band 7 ne zaman çıkacak

Xiaomi’ye yakın kaynaklardan gelen haberlere göre şirket, yeni akıllı bileklik modelini Mayıs sonu Haziran başı gibi tanıtmayı amaçlıyor. Yani bu yaza yeni bir Xiaomi Mi Band modeli görme ihtimalimiz bir hayli fazla. Ancak fiyatı ve kesin çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmadığını tekrar hatırlatalım.

Huawei Band 7 özellikleri netlik kazandı