Xiaomi Mi Band 7, 24 Mayıs’ta çıkıyor

Xiaomi Mi Band 7

Xiaomi, yeni akıllı bilekliğinin çıkış tarihini açıkladı. Xiaomi Mi Band 7, 24 Mayıs’ta piyasaya sürülecek.

Xiaomi’nin popüler akıllı bilekli serisi Mi Band’in en son üyesini haziran ayında piyasaya süreceği konuşuluyordu. Ancak gelen son bilgiler, Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliğini beklenenden erken çıkaracağını gösterdi.

Bildiğiniz gibi birkaç gün önce Redmi Note 11T serisinin Çin’de 24 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılacağı açıklanmıştı. Ancak görünen o ki bu etkinlikte tanıtılacak tek yeni Xiaomi ürünü Redmi Note 11T olmayacak. Çinli teknoloji devi, Mi Band 7’nin de bu etkinlikte tanıtılacağını açıkladı. 24 Mayıs’ta tanıtılacak ve aynı gün Çin’de piyasaya sürülecek olan Xiaomi Mi Band 7’den yeni görseller de paylaşıldı.

mi band 7

Öte yandan Xiaomi Mi Band 7’nin teknik özellikleri hakkında da ilk detaylar paylaşıldı. Mi Band 7, öncülünün, yani Mi Band 6’nın tasarımına oldukça benzer bir tasarıma sahip. Ancak Mi Band 6’daki 1.56 inçlik ekranın yerini bu kez 1.62 inçlik daha büyük bir ekran alıyor. Ekrandaki bu büyüme sayesinde telefonun saat özelliklerinin daha rahat kullanılabilir bir hal alacağı tahmin ediliyor.

Yayınlanan görseller akıllı bileklikte NFC özelliğinin de olduğunu gösteriyor. Ancak Xiaomi’nin önceki akıllı bilekliklerinde olduğu gibi Mi Band 7’de de NFC özelliği sadece bazı ülkelerde kullanıcılara sunulabilir.

Mi Band 7’nin diğer özellikleri arasında kalp atışı takibi, kandaki oksijen seviyesinin takibi ve egzersiz takibi yer alıyor. Ayrıca akıllı bileklikte hava durumu, müzik çalar ve alarm gibi kullanımlar için çeşitli uygulamalar bulunuyor.

mi band 7 2

Honda ilk elektrikli SUV’u Prologue’u tanıttı