Google Pixel 3a bir kez daha sızdırıldı

google pixel 3a 1

Google’ın uygun fiyatlı Pixel modeli Google Pixel 3a bir kez daha sızdırıldı. İşte Google’ın yeni modeli hakkındaki tüm detaylar.

Genel olarak üst segment modellerle karşımıza çıkan Google, bu inadından vazgeçiyormuş gibi görünüyor. Yazılım ve teknoloji dünyasının önde gelen ismi, şu aralar orta segmente hitap eden yeni bir Pixel modeline yoğunlaşmış durumda.

Google Pixel 3a bir kez daha ortaya çıktı

Hali hazırda son birkaç haftadır Google Pixel 3a ile ilgili pek çok sızıntıya tanıklık ettik. Bu sızıntılardan bazıları da telefonun tasarımı üzerineydi. Nitekim geçtiğimiz gün Pixel 3a’in tasarımıyla ilgili yeni bir sızıntı daha gerçekleşti.

Dilerseniz bahse konu bu sızıntıya aşağıdan göz atabilirsiniz.

google pixel 3a

Pixel 3a’da en çok dikkat çeken detay, tamamen farklı bir renkte karşımıza çıkan güç tuşu. Beyaz renkli modelde turuncu bir güç tuşu tercih edilirken, mor renkli modelde ise satı tonunda bir güç butonu kullanılmış.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Google orta segmente hitap eden yeni modellerini önümüzdeki ayın 7’sinde tanıtacak. Yani Pixel 3a ve Pixel 3a XL 7 Mayıs’ta resmiyet kazanmış olacak.

İki modelin tasarım açısından hemen hemen aynı hatlara sahip olduğunu zaten biliyoruz. Muhtemelen ekran, pil kapasitesi, RAM ve dahili depolama alanında bazı farklılıklar olabilir. Yonga seti tercihi ise iki modelde de aynı olacaktır. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Nokia Oppo ile birlik olacak