Xiaomi Mi A2 yakında Türkiye’de de satışa çıkacak!

xiaomi mi a2

Mi A1 ile oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine erişen Xiaomi, şimdi bu modelin halefi ile piyasayı sallamaya geliyor. Xiaomi Mi A2 yakında ülkemizde de satışa sunulacak.

Ülkemizde kurumsal olarak hizmet vermemesine karşın oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Xiaomi, özellikle orta segmentte muazzam bir başarı yakalamış durumda. Oldukça güçlü cihazları, piyasa ortalamasının hayli altından satışa sunan Çinli üretici, son yıllarda Avrupa ve Türkiye pazarında da önemli bir yol kat etti. Muhtemelen, yakın zamanda satışa sunulacak olan Xiaomi Mi A2 ile Çinli üreticinin kullanıcı kitlesi bir tık daha genişleyecektir.

Xiaomi Mi A2 ne zaman satışa sunulacak

Bilindiği üzere Xiaomi, Mi A2 modelini Mi 6X ismi ile Çin’de satışa sunmuştu. Mi 6X’in Çin’de doyuma ulaşmasıyla birlikte, Mi A2’nin de global olarak satışa sunulma zamanı geldi. Ortaya çıkan son raporlara göre, Çinli üretici Xiaomi Mi A2 için gerekli tüm sertifikaları almış durumda.

Telefonun öncelikli olarak Hindistan ve Tayvan gibi ülkelerde satışa sunulması bekleniyor. Sonra da Avrupa’da Mi Store olan ülkelerde Mi A2 satışına başlanacak.

Muhtemelen Xiaomi Mi A2, Avrupa’yla eş zamanlı olarak ülkemizde de satışa sunulacaktır. Keza genellikle çarklar bu şekilde işliyor. 3. parti ithalatçılar, Xiaomi cihazları Avrupa için satışa çıktığında, bunları ülkemizde de satışa sunuyor. Elbette burada asıl önemli nokta global ROM’un yayınlanmış olması. Bunun için de telefonun Avrupa serüvenine başlaması gerekiyor.