Xiaomi Mi A2 renk seçenekleri belli oldu

Geçtiğimiz gün Xiaomi’nin 25 Nisan’da düzenleyeceği etkinlikte Mi 6X modelini tanıtacağı ortaya çıkmıştı. Global pazarda Xiaomi Mi A2 ismiyle satışa sunulacak olan modelin hangi renklerde geleceği de belli oldu. Çinli üretici yayınladığı yeni görselle Mi 6X’in renk seçeneklerini de gözler önüne sermiş oldu.

Xiaomi Mi A2 geniş renk yelpazesine sahip

Çinli üretici tarafından paylaşılan görsellere bakacak olursak, Xiaomi Mi A2 kırmızı, pembe, altın, mavi ve siyah renk seçeneklerine sahip olacak. Xiaomi tarafından paylaşılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz. (Görselleri büyütmek için üzerine tıklayınız)

Dip not olarak Mi A2 özelliklerini de tekrardan hatırlatalım. Çin’de satışa sunulacak olan Mi 6X ile Mi A2 arasındaki tek fark Android sürümleri bazında olacak. Mi 6X MIUI arayüzü ile satışa sunulacak. Global olarak satılacak olan Mi A2 ise Android One modeli olacak. Yani telefon saf Android ile gelecek. Bu durum haricindeki teknik özelliklerde ise herhangi bir değişiklik olmayacak.

Xiaomi Mi A2, gücünü Snadpragon 626 yonga setinden alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 64GB. 2910 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan beslenen Mi A2, 2 adet 20MP’lik kameraya sahip olacak. Zaten telefonun segmentindeki modellere göre en çok öne çıkan yönü de çift ana kameraya sahip olması diyebiliriz. Muhtemelen ülkemizde de satılacak olan Mi A2, Çin’de önümüzdeki hafta tanıtılacak.

Beklenen özellik OnePlus 6 ile geliyor