Xiaomi Mi 8 Youth tanıtım tarihi netleşti

xiaomi mi 8 youth

Bir süredir teknoloji gündemini meşgul eden Xiaomi Mi 8 Youth ne zaman tanıtılacak? Çinli üretici sonunda merak edilen soruyu yanıtladı. İşte detaylar.

Ürettiği uygun fiyatlı akıllı telefonlar sayesinde, kısa sürede önemli bir pazar hacmine erişen Xiaomi, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Kısa süre önce neredeyse maliyet fiyatına satışa sunduğu amiral gemisi modeli Pocophone F1 ile gündeme gelen Xiaomi, şimdi de orta segment için iddialı bir modelle ses getirmeyi hedefliyor.

Bir süredir teknoloji gündeminin de önemli başlıklarından biri haline gelen Xiaomi Mi 8 Youth sonunda resmiyet kazanıyor. Çinli üretici tarafından yapılan resmi açıklamada Mi 8 Youth’un 19 Eylül’de tanıtılacağı belirtildi.

Orta segmente güçlü oyuncu; Mi 8 Youth

Çin’de faaliyet gösteren teknoloji kökenli mecralara gönderilen davetiyelerde, Xiaomi Mi 8 Youth modelinin 19 Eylül’de Chengdu’da gerçekleşecek olan özel etkinlikte tanıtılacağı belirtildi. Söz konusu davetiyeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

xiaomi mi 8 youty

Bu arada dip not olarak Xiaomi Mi 8 Youth özelliklerinden de bahsedelim. Çinli üreticinin orta segmentteki yeni modeli gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 710 yonga setinden alacak. FullHD+ çözünürlükte 6.26 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen telefonun ekran altı parmak izi okuyucusuyla gelmesi bekleniyor.

Arka tarafında 12MP’lik çift kamera modülü bulunduran telefonun selfie kamerası ise 24MP. Kamera anlamında da beklentileri karşılamasına kesin gözüyle bakılan Mi 8 Youth’un fiyatı ise henüz netlik kazanmış değil.

OnePlus 6T tanıtım tarihi ortaya çıktı