OnePlus 6T tanıtım tarihi ortaya çıktı

oneplus 6t

Akıllı telefon sektörünün yükselen isimlerinden biri olan OnePlus, bir sonraki amiral gemisi modeli OnePlus 6T için tarih verdi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son yıllarda satışa sunduğu uygun fiyatlı üst segment modellerle, akıllı telefon pazarında hızla yükselen OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modeli için gün sayıyor. Çinli üreticiyi az çok takip edenlerin de bileceği üzere, OnePlus yaklaşık olarak 3 – 4 senedir, yıl içerisinde iki farklı modelle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Bu seneki ilk model olan OnePlus 6, 16 Mayıs’ta raflardaki yerini almıştı. Şimdiyse sırada OnePlus 6T var.

OnePlus 6T ne zaman çıkacak? İşte yanıtı

Normalde OnePlus yıl içerisinde satışa sunduğu ikinci modelini Kasım ayı gibi satışa sunuyor. Örneğin 3T modeli 15 Kasım’da, 5T modeli ise 21 Kasım’da raflardaki yerini almıştı. Fakat bu sene satışa sunulacak olan OnePlus 6T’nin Kasım yerine Ekim ayı gibi tanıtılması bekleniyor.

oneplus 6t

Bu durumun temel nedeni ise OnePlus 6’nın Mayıs ayında satışa çıkmış olması. Normal şartlarda OnePlus yeni modellerini Haziran ayında satışa sunar, 5 ay sonra da ikinci modelini tanıtırdı. Fakat bu yıl ilk model Mayıs ayında satışa sunuldu. Dolayısıyla ikinci modelin de 5 ay sonrasında yani Ekim ayında tanıtılacak olması pek de sürpriz olmayacaktır.

Zaten OnePlus tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsü de Ekim ayını onaylar nitelikte. Paylaşılan ekran görüntüsünde, OnePlus 6T’de yer alacak olan ekran altı parmak izi okuyucusu onaylanmış durumda. Ayrıca tarihin 17 Ekim’i gösteriyor olması da tesadüf olamaz.

Yeni iPhone modelleri satış tarihi