Xiaomi Mi 8 özellikleri ve diğer tüm detaylar!

xiaomi mi 8 özellikleri

#İŞBİRLİĞİ

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, 8. yılını kutlamaya hazırlanıyor. İşte Çinli üreticinin 8. yılına özel modeli Xiaomi Mi 8 özellikleri ve diğer detayları.

Son dönemde oldukça popüler olan Xiaomi, global pazardaki müşteri kitlesini genişletmeye devam ediyor. Genel itibariyle fiyat bazında pazar ortalamasının altında etiketlerle telefonlarını satışa sunan Xiaomi, bu bağlamda geniş kitlelere erişmiş durumda. Elbette Çinli üreticinin başarısının tek sırrı ucuz fiyatlar değil. Keza Xiaomi’nin ürettiği telefonlar kalite, kullanışlılık ve tasarım anlamında da beklentileri karşılayan modeller.

Bilindiği üzere Xiaomi bir süredir yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyordu. Mi 7 ismi ile satışa sunulması beklenen bu modelin aslında Xiaomi Mi 8 ismi ile raflardaki yerini alacağı ortaya çıktı.

xiaomi mi 8 özellikleri

Çinli şirketin son dakikada bu tarz bir isim değişikliği yapmasının nedeni ise tamamen duygusal. Bu sene kuruluşunun 8. yılını kutlayacak olan Xiaomi, o yüzden amiral gemisi modelini de Mi 7 yerine Mi 8 ismiyle satışa sunmayı tercih etmiş. Peki Xiaomi Mi 8 özellikleri bazında beklentileri ne derece karşılayabilecek? İşte bu sorunun yanıtı.

Xiaomi Mi 8 fiyatı netlik kazandı