Xiaomi Mi 6 Windows 10 çalıştırdı

Xiaomi

Bir zamanların en çok beğenilen modellerinden Xiaomi Mi 6 Windows 10 çalıştırabildi. Bu durum gerçekten de son derece ilginç denebilecek olaylardan.

Android kullanan akıllı telefonlarla ilgili sürekli olarak işletim sistemi çalışmaları sürdürülüyor. Bunlardan en popüleri şüphesiz Windows 10 işletim sistemini çalıştıranlar hatırlayacağınız üzere bazı akıllı telefonlar Windows 10 işletim sistemini çalıştırabilme özelliğine sahipti. Ancak o telefonlar sadece Windows 10 çalıştırabiliyordu. Şimdi ise Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonların bazen Windows 10 çalıştırdığı görülüyor.

Xiaomi Mi 6 Windows 10 dosyalarını açtı

Akıllı telefon modelleri içerisinde önemli bir yere sahip olan Xiaomi Mi 6 Microsoft şirketine ait Windows 10 işletim sistemini başarılı bir şekilde çalıştırdı. Bu akıllı telefon .exe dosyalarını açarak büyük bir ilke imza attı.

Xiaomi

Cihazda 8 çekirdekli Snapdragon 835 işlemci, 6 GB RAM ve Adreno 540 grafik kullanıyor ve bu bir akıllı telefon için son derece ideal. Qualcomm, daha önce de Snapdragon 820 yonga seti kullanan bir cihazda Windows 10’un çalıştığını söyledi. Ancak bu hiç görüntülenmedi. Şimdi ise ilk defa bu işlemci türüne sahip bir akıllı telefon Windows 10 çalıştırmayı başardı ve bu belgelendi.

Tesla 1 milyon otomobile ulaştı

Başka bazı akıllı telefon modellerinde de Windows 10 çalıştırıldığına kimi zaman şahit olmak mümkündü. Şimdi ise en azından bir akıllı telefon konu ile ilgili gerçek görsellere sahip. Günümüz işlemcileri üretildiği zaman Windows 10 ile uyumlu bir şekilde üretilmeye çalışılıyor.