Xiaomi Mi-3S Yüzünü Gösterdi

Xiaomi Mi 3S Yüzünü Gösterdi

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi3S modelinin detayları sızdırıldı. Xiaomi Mi-3S Qualcomm Snapdragon 801 çip seti ve Android KitKat işletim sistemiyle birlikte geliyor.

Son dönemin başarılı akıllı telefon Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi,  2014 yılı içerisinde yeni pazarlara açılma kararı aldı ve bu yeni pazarlar arasında Türkiye’de bulunuyor. Google’dan Hugo Barra’yı transfer ederek büyük bir sürprize imza atan Xiaomi, yüksek performanslı akıllı telefon modelleriyle Asya pazarında başarılı sonuçlar elde etmeyi başardı. Çin pazarında en çok satış yapan 5 markla içerisinde yer alan Xiaomi’nin yeni amiral gemisi olması beklenen Xiaomi Mi3S modelin teknik özellikleri ve görselleri sızdırıldı.

 Xiaomi Mi3S

AnTuTu benchmark sonuçları ve teknik bilgileri ortaya çıkan Xiaomi Mi3S, Qualcomm’un Snapdragon 801çip setini kullanacak. 4 çekirdekli Krait işlemci 2.5GHz saat hızında çalışacak. Mi3S 3GB RAM ile desteklenirken, telefonda 16GB dahili depolama alanı bulunacak. 64GB’lık versiyonun da olacağı tahmin edilen Xiaomi Mi-3S Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini görev yapıyor. 5 inç boyutunda ve 1080p çözünürlüğündeki ekranın görev yapacağı Xiaomi Mi3S, bir önceki modele göre daha yuvarlak hatlara sahip. 320 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenen Mi-3S’in ne zaman satışa ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

xiaomi mi3s antutu

ASUS 9 Serisi Anakartları Tanıttı