Xiaomi Mi 10 Pro gerçek görselleri ile karşımızda!

Xiaomi Mi 10

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 10 Pro kanlı canlı olarak görüntülendi. 108 Megapiksel kamera ve 65W hızlı şarj bizleri bekliyor!

Xiaomi, Çin’de yaşanan coronavirus salgınından dolayı az da olsa bir darbe aldı. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Mobile World Congress 2020 etkinliğinde yeni amiral gemisi modelini tanıtacak olan firma ilginç bir karar aldı.

Xiaomi, etkinliği canlı olarak düzenleme yerine coronavirus’ten dolayı banttan yayın yaparak yeni modellerini sergileyecek.

Xiaomi CC9 Pro ses konusunda hayal kırıklığı yarattı

Xiaomi’nin bu yıl karşımıza Mi 10 Pro ile çıkması bekleniyordu. Bugün ise telefon hakkında ilk elle tutulur bi sızıntı geldi. Kanlı canlı görüntülenen Mi 10 Pro, 108 Megapiksel kamera modülü ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi 10 Pro

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga seti ve minimumda 6 GB RAM’den alacak olan telefonda dörtlü arka kamera kurulumunun yer alacağı görünüyor. Muhtemelen bu dörtlü kameraya bir de ToF sensörü eşlik edecek.

PixelSnap 2020 02 06 at

65W hızlı şarj desteği ile dikkat çeken telefon ekran konusunda da adından söz ettirecek. Telefonda 120 Hz tazeleme oranlı AMOLED ekranın yer alacağı söyleniyor. 500 dolar banında satışa sunulursa Galaxy S20 ailesinin satışlarını baltalayacak olan Mi 10 Pro modelinin Şubat ayı içerisinde tanıtılıp satışa sunulacağını belirtelim.

Türkiye’de de faliyetlerini sürdüren Xiaomi, bu modeli ülkemizde de satışa sunacaktır. Mi 10 Pro’nun Türkiye fiyatı muhtemelen 5.000 TL bandında olacaktır.