Xiaomi Mi 11 kamera detayları netleşti

Xiaomi Smart Door Lock Pro

Xiaomi’nin önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni amiral gemisi modelinin kamera detayları netleşti. İşte Xiaomi Mi 11 kamera özellikleri.

Akıllı telefon pazarındaki yükselen isimlerden biri olan Xiaomi önümüzdeki dönemde yeni amiral gemisi modeliyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak. Kısa süre önce ülkemizde Mi 10T Pro modelini satışa sunan ve belirlediği 5800 TL’lik uygun etiketle dikkatleri üzerine çeken Çinli üretici yeni nesilde de agresif fiyat politikasını sürdürmek istiyor.

Son dönemde satışa sunduğu modellerinde kamera kurulumlarına ayrı bir önem veren Çinli şirket tanıttığı Mi 10 Ultra ile DxOMark’ta da rakiplerini geride bırakıp zirveye yerleşmeyi başarmıştı. Xiaomi aynı başarıyı önümüzdeki dönemde tanıtayacağı yeni amiral gemisi modeliyle de başarma niyetinde.

Peki gelelim asıl önemli soruya. Mi 11’de nasıl bir kamera kurulumu bulunacak. Sızdırılan bilgilere göre Xiaomi yeni amiral gemisi modelinde 50 MP’lik bir ana kamera yer verecek. Bu ana kameraya da 12MP’lik bir telefoto kamera eşlik edecek.

Xiaomi Mi 11 kamera özellikleriyle şaşırttı

Kısa süre önce satışa sunduğu Mi 10T Pro 5G modelinde bile 108MP’lik bir kameraya yer veren Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modelinde 50MP’lik kamerayı tercih etmiş olması sizi biraz şaşırtmış olabilir. Fakat burada şu unsuru atlamamak gerekiyor. Söz konusu kamera olduğunda kağıt üzerindeki rakamların pek bir önemi olmuyor.

Dolayısıyla Xiaomi belirlediği bu kameralarla çok daha iyi bir fotoğraf performansı da ortaya koyabilir. Bunu şimdilik zaman gösterecek. 

Bu arada dipnot olarak belirtelim. Mi 11 hakkında sızdırılan bilgilere göre ekran tarafında 120Hz’lik QHD+ çözünürlüğünde bir panele yer verilecek. Telefonun fiyatı ve diğer detaylarının ise önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Huawei Trump sonrası yasaklar için düğmeye bastı