Xiaomi Mi Mix 2 ne zaman çıkacak?

mi mix 2

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli ne zaman tanıtılacak? İşte Xiaomi Mi Mix 2 tanıtım tarihi ve telefon hakkındaki son detaylar.

Akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, özellikle son birkaç yılda önemli yol kat etti. Şu aralar pazar ağını genişleterek daha da global bir firma olmak için uğraş veren Çinli üretici, sektördeki ağırlığını da arttırıyor. Dünyanın en kalabalık nüfusa sahip iki ülkesi Çin ve Hindistan’da orta ve üst segment modelleri ile zirveye oynayan Xiaomi, model yelpazesini genişletmeyi de ihmal etmiyor.

Çinli üreticinin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi Mix 2 nihayet resmiyet kazanacak. Xiaomi’den yapılan açıklamada, Mi Mix 2’nin 11 Eylül’de düzenlenecek olan özel bir etkinlikle tanıtılacağı belirtildi. Geçtiğimiz sene satışa sunulan Mi Mix, ince çerçeveleri ve üstün özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Xiaomi’nin Mi Mix 2’de ekran gövde oranını daha da yükselteceği dile getiriliyor.

Xiaomi Mi Mix 2 hakkında şimdiye kadar çıkmış olan söylentileri de ufaktan hatırlatalım. Böylece telefonun özellikleri hakkında da bilgi vermiş oluruz.

Xiaomi Mi Mix 2 gücünü Qualcomm’un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 835’ten alacak. Arkasında çift ana kamera bulundurması beklenilen telefon, sistemini min. 6GB RAM ile destekleyecek. Muhtemelen cihazın 8GB RAM’li versiyonları da olacaktır. 2540×1440 piksel çözünürlüğünde 6.4inçlik AMOLED ekranla gelecek olan Xiaomi Mi Mix 2, 4500 mAh gücünde ortalamanın üzerinden bir bataryadan beslenecek.