Xiaomi de MWC 2023’e katılacak

Xiaomi

Şubat ayı sonunda düzenlenecek Mobile World Congress 2023’te ürünlerini tanıtan şirketler arasında Çinli teknoloji devi Xiaomi de yer alacak.

Bildiğiniz gibi son günlerde teknoloji dünyasının gündeminde CES 2023 var. Las Vegas’ta düzenlenen CES 2023 fuarı, pek çok yeni ürünün ve teknolojinin tanıtımına sahne oldu. CES 2023’ün artık geride kalmasıyla birlikte, gözler bu kez de bir sonraki büyük teknoloji fuarı olan MWC 2023’e çevrildi.

Pandemi sebebiyle teknoloji fuarları son bir iki yıldır epey sönük geçiyor olsa da görünen o ki bu yıl işler değişiyor. Çünkü CES’ten sonra MWC’de dolu dolu geçecek gibi duruyor. MWC 2023’e katılacağını duyuran son şirket de Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi oldu.

Çinli teknoloji devi, MWC 2023’te düzenleyeceği etkinlik için davetiyeleri göndermeye başlayarak fuarda kendilerinin de olacağını paylaştı. Şirket, bu etkinlikte hem 2023 hem de ötesi için planlarını paylaşacaklarını duyurdu.

Xiaomi 13

Şirketin bu etkinlikte hangi ürünlerini tanıtacağı bilinmiyor. Merakla beklenen Xiaomi 13 Ultra’nın bu etkinlikte tanıtılma ihtimali var ama bu çok da yüksek bir ihtimal değil. Görünen o ki şirket bu etkinliği daha çok daha önce tanıttığı telefonlarını ve yeni akıllı ev teknolojilerini sergilemek için kullanacak.

Barselona’da düzenlenecek Mobile World Congress (MWC), 27 Şubat-2 Mart arası katılımcılara açık olacak. Xiaomi’nin fuardaki etkinliğinin hangi gün gerçekleşeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

PC satışları yeniden düşüşe geçti