Galaxy M34 bataryası netlik kazandı!

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung’un orta segmentteki yeni modeli Galaxy M34’ün bataryası netlik kazandı. İşte devasa bir batarya ile gelen M34 ile ilgili son detaylar.

Galaxy M34 bataryası netlik kazandı! Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung, her ihtiyaca yönelik modeller üretmeye çalışıyor. Örneğin şık, güçlü ve ince bir telefon istiyorsanız A serisi cihazlar sizin için daha uygun olacaktır. Premium bir cihaz arzuluyorsanız S ya da Z serisi cihazlara bakabilirsiniz. Fakat pil ömrü uzun bir telefon istiyorsanız o zaman tercihinizi M serisi cihazlardan yana kullanmalısınız.

Samsung Galaxy S23

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de de satışa çıkan M serisi hayli başarılı bir satış grafiğine ulaşmıştı. M serisinin yakaladığı bu başarının ardından gözler M34’e çevrildi.

Galaxy S22 FE 2

Galaxy M34 bataryası netlik kazandı!

Samsung’un orta segmentteki yeni modeli önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak. Muhtemelen delikli ekran tasarımıyla gelecek olan telefon, teknik özellikler bazında A54 ile benzer bir çizgide yer alacak.

Elbette söz konusu M serisi bir cihaz olduğunda önemli olan batarya kapasitesi diyebiliriz. Peki M34’ün bataryası kaç mAh olacak?

samsung galaxy a34 3

Hemen cevaplayalım. M34 geçtiğimiz gün TENAA‘dan bir sertifika aldı ve telefonun batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Sızdırılan bilgilere göre M34, 6000 mAh’lık bir batarya ile gelecek. Bu bataryanın geçtiğimiz yıllardaki M serilerinde yer alan batarya ile aynı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer batarya kapasitesinin bir tık daha yüksek olmasını istiyorsanız o zaman M54 modeline göz atabilirsiniz.

Virgin Galactic’in roketi yarı yolda kaldı