Xiaomi Black Shark 4 hakkında daha fazla detay ortaya çıktı!

Xiaomi Black Shark 4 hakkında daha fazla detay ortaya çıktı!

Çinli teknoloji devinin oyun odaklı akıllı telefon markası Black Shark, Xiaomi Black Shark 4 modeli için hazırlanıyor. Bu yıl piyasaya sürülecek olan cihaz sertifika yetkililerinden birkaçında görünmeye başladı.

Dün, Black Shark 4, Google Play Console’da görülmüştü. Bu sayede detaylı da olmasa cihaz hakkında bilgi sahibi olabildik. Şimdi, cihaz, Çin’deki TENAA sertifikasında görüntülendi. Cihaz hakkında bilinen bilgiler de güncellenmiş oldu.

Xiaomi Black Shark 4 TENAA Sertifikası

Şimdilik, TENAA sertifikası yalnızca Black Shark 4′ün temel özelliklerini ortaya koyuyor. Ancak cihaz hakkında görüntü içermiyor. Cihaz, Google Play Console’da görünene benzer model numarasını SHARK KSR-A0 olarak biliniyordu. TENAA sertifikasına göre ise, Black Shark 4 6,67 inç ekrana sahip olacak. Akıllı telefon en boy oranı 20:9 olarak ayarlanmış bir Full HD + çözünürlüklü ekrana sahip olması gerekiyor. Boyutlar açısından, cihaz 163,83 × 76,35 × 10,3 mm boyutlarında karşımıza çıkıyor. Sertifika, cihazın 4500mAh pil kapasitesini de ortaya koyuyor. Akıllı telefonun 120W hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor.

Xiaomi Black Shark 4 hakkında daha fazla detay ortaya çıktı!

Black Shark 4, Android 11 işletim sisteminde çalışacak. Merakla beklenen cihaz birkaç gün önce 788.505 puan almayı başararak AnTuTu listelerinde adından söz ettirmişti. Bu puanlar Xiaomi’nin Mi 11 ve Oppo Find X3’ünkinden bile daha fazla. Cihaz 5G modemle gelip Snapdragon 888 yonga setine sahip. Google Play Console listesi, cihaz için 8 GB RAM’i zaten onaylamıştı. Buna ek olarak cihazın 128 / 256GB dahili depolama sunması bekleniyor.

Günler geçtikçe, Black Shark 4 hakkında daha fazla şey öğreneceğiz. Xiaomi CEO’su son zamanlarda cihazın özelliklerini paylaşmaya hevesli görünüyor. Şimdilik, merakla beklenen cihazın lansman tarihi belli değil. Ancak artık akıllı telefona TENAA sertifikası verildiğine göre, önümüzdeki birkaç gün veya hafta içinde piyasaya sürülmesi şaşırtıcı olmaz.

Akıllı telefon satışları 2021 yılında iPhone etkisi yaşayabilir: Apple sektörü kurtarabilecek mi?