Xiaomi akıllı saat hamlesi yapıyor: Yeni şirket kuruldu

Xiaomi, bir liderliğe daha imza attı! Şimdi Apple düşünsün

Xiaomi akıllı saat hamlesi ile gündemde. Akıllı telefonları fazlasıyla beğenilen şirket bu defa dijital saat modelleri ile ön plana çıkmaya çalışıyor. Hadi gelin Çinli teknoloji devinin yaptığı yeni hamleye birlikte bakalım.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri arasında yer alan Xiaomi, akıllı saat hamlesi ile ön planda. Televizyonlar, bulaşık makineleri, çeviri yapan kalemler ve daha birçok alanda teknolojik ürünler üreten şirket bu defa akıllı saatlere kafayı taktı. Yeni akıllı saat modelleri için şirket kuruldu.

Uygun fiyatlı teknoloji aletleri çözümü ile bilinen şirketin saatler konusunda da benzer bir tavrı var. Fakat akıllı saat yatırımlarını artırmak isteyen şirketin yeni hamlesi farklı bir oluşum kurmak oldu. Son olarak AMOLED ekran sunan Redmi Watch 2 modeli ön plandaydı. Şimdi ise ardı ardına yeni modeller çıkarmak istiyor.

Xiaomi akıllı saat hamlesi ilk meyvesini veriyor

Teknoloji devi tarafından kurulan yeni şirketin adı Xiaomi Watch oldu. İsminden de anlaşılacağı üzere bu yeni şirket tamamen akıllı saat geliştirecek. Böylece bu alanda çok fazla yatırım yapmak istediğini göstermiş oldu. Ayrıca yeni şirketin ilk çıkaracağı akıllı saatin ismi bile belli oldu.

Xiaomi akıllı saat

Bu yeni şirketin ilk ürünü Xiaomi Watch S olacak. Kısa bir süre önce tanıtılan Redmi Watch S modeli ile bu cihazın büyük bir rekabet içerisine girmesi bekleniyor. Şirket özellikle fiyat ve performans açısından verimli bir tablo sergilemek istiyor. Akıllı telefon modellerinde de benzer bir yaklaşımı olduğunu biliyoruz. Xiaomi akıllı saat hamlesi böylece şirketin genel stratejisi ile uyumlu olacak.

Xiaomi 12 kavisli ekranla gelecek

Çinli teknoloji devi önümüzdeki günlerde çok daha fazla akıllı saat modeli tanıtacak. Böylece kullanıcılara son derece geniş bir çeşitlilik sunmak istiyor. Peki siz Xiaomi tarafından yapılan bu hamle hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.