Xiaomi, 29 Ekim lansmanından önce Watch S4 ve Smart Band 9 Pro’yu tanıttı

Xiaomi, 29 Ekim’de büyük bir etkinlikte akıllı telefon, tablet ve giyilebilir cihaz kategorilerinde yeni ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor.

Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro amiral gemisi akıllı telefonlarının, Pad 7 serisiyle birlikte duyurulacağı bu etkinlikte, ayrıca giyilebilir cihazlara yönelik heyecan verici yenilikler de tanıtılacak. Şirket tanıtım kampanyasında Watch S4 ve Smart Band 9 Pro’ya odaklanarak, bu cihazların tasarım ve performans açısından seleflerine göre ciddi iyileştirmeler sunduğunu vurguladı.

  • Watch S4:
    Temmuz ayında piyasaya sürülen Xiaomi Watch S4 Sport modelinden sonra seriye katılan ikinci cihaz olan Watch S4, yenilikçi bir çerçeve tasarımı sunmaya devam edecek. Tanıtım görselleri, daha parlak ekranlar ve yeni bir interkom modu gibi işlevsel özelliklere dikkat çekiyor. Selefi olan Watch S4 Sport gibi 1,43 inç OLED ekranla donatılması ve 2200 nit tepe parlaklık sunması bekleniyor. Ayrıca, saatin kalp atış hızı ve kan oksijen takibi gibi sağlık özelliklerini koruyacağı öngörülüyor.

    • Dalış sertifikası: EN13319 sertifikası sayesinde 40 metreye kadar dalışa uygun.
    • Bağlantı ve NFC desteği: Telefon gereksinimini azaltan eSIM desteği ve NFC teknolojisiyle dijital anahtar işlevi sunacak.

Xiaomi

  • Smart Band 9 Pro:
    Xiaomi’nin popüler bileklik serisinin yeni üyesi Smart Band 9 Pro, sağlık ve fitness izleme konularında etkileyici yenilikler sunacak. 1,74 inç AMOLED ekranı, 336 x 480 çözünürlük, 60 Hz yenileme hızı ve 600 nit tepe parlaklıkla gelecek. Kalp atış hızı ve kan oksijen seviyesi takibi gibi fitness özelliklerinin yanı sıra, daha akıcı bir kullanım deneyimi için geliştirilmiş tasarımıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi 15 Serisi ve Pad 7: Güçlü Donanım, Modern Tasarım

Şirketin en çok beklenen amiral gemisi modelleri  15 serisi , 29 Ekim’de resmen tanıtılacak. Bu telefonların Snapdragon 8 Elite işlemcisiyle performans açısından sektörde öne çıkması bekleniyor. Xiaomi 15 serisiyle birlikte, yeni Pad 7 serisi de kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu tabletlerin hem eğlence hem de üretkenlik için yüksek performans vaat ettiği belirtiliyor.

Xiaomi, 29 Ekim lansmanıyla sadece akıllı telefon pazarına değil, giyilebilir cihaz ve tablet kategorilerine de ciddi yatırımlar yaptığını gösteriyor. Şirketin, yenilikçi ürünleriyle geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap etmesi ve güçlü ekosistemini daha da genişletmesi bekleniyor.

Google, Gemini 2.0’ı yıl sonundan önce yayınlayabilir