Xiaomi 15S Pro Daha Şimdiden Ortaya Çıktı

Xiaomi 15

Xiaomi 15 serisi henüz piyasaya sürülmemiş olsa da daha şimdiden Xiaomi 15S serisi için hazırlıklar başladı; Xiaomi 15S Pro hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi, heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını ekim ayında kullanıcılarla buluşturacak. Xiaomi 15 serisindeki telefonlar, ekim ayında çıkacak Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini kullanan ilk telefonlar olacak. Bu yüzden şu anda tüm gözler onlara çevrilmiş durumda.

Ancak teknoloji dünyası Xiaomi 15 için beklerken, Xiaomi bir sonraki serisine geçti bile. Şirket, daha Xiaomi 15 serisini piyasaya sürmeden Xiaomi 15S serisi için hazırlıklara başladı. Nitekim Xiaomi 15S Pro, bu hafta IMEI veri tabanına eklendi. Böylece ilk kez yüzünü gösteren telefon hakkında ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Xiaomi 15S Pro

Xiaomi 15S Pro, adından da anlaşılacağı üzere, ekim ayında piyasaya sürülecek Xiaomi 15 Pro’nun daha gelişmiş bir versiyonu olacak. Telefon hakkında gelen bilgiler, 15S Pro’nun Snapdragon 8 Gen 4 yerine Snapdragon 8+ Gen 4 yonga setinden güç alacağını söylüyor. Bu da telefonun 2025’in ortalarına doğru çıkacağını düşündürüyor. Çünkü Qualcomm genelde yonga setlerinin Plus versiyonlarını çıkarmadan önce en az üç dört ay bekliyor. Bu da Xiaomi 15S Pro’nun muhtemelen 2025’in birinci ya da ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Ne var ki gelen ilk bilgilere bakılırsa telefon Çin’e özel olacak. Xiaomi’nin bu telefonu global pazara sunma gibi bir planı olmadığı söyleniyor.

iQOO Z9s ve Z9s Pro Resmen Tanıtıldı