Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi netleşiyor!

Lei Jun

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli için geri sayım devam ediyor. Sızdırılan kamera adası ile isminden söz ettiren Xiaomi 13 Ultra ne zaman çıkacak? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi netleşiyor! Xiaomi tarafından geçtiğimiz yılın sonlarında tanıtılan Xiaomi 13 serisiyle birlikte, yeni ve çok güçlü bir amiral gemisinin daha yolda olduğu haberleri sızmaya başlamıştı. Gerçekten de üst üste gelen haberlerde, Çinli teknoloji devinin özellikle kamera anlamında çok üstün bir performans sergilemesi amaçlanan ve ismi de Xiaomi 13 Ultra olması beklenen yeni bir cihazı satışa sunacağı kesinleşmişti.

Xiaomi 12 Ultra

Çok değil henüz birkaç hafta öncesine kadar neredeyse her gün yeni bir haberi, farklı bir görseli sızdırılan Xiaomi 13 Ultra projesinin iptal edildiği haberini ise bizzat şirketin CEO’su ve kurucusu Lei Jun verdi.

Xiaomi akıllı telefon

Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi netleşiyor!

Ünlü milyarder tarafından yapılan açıklamaya göre, Mart ya da Nisan ayında satışa sunulması düşünülen Xiaomi 13 Ultra modelinin iptal edilmediği açıklandı.

Xiaomi 12 Lite 2

Şimdi Xiaomi fanları yeni Ultra model için geri sayıma geçmiş durumda. Leica destekli kamerasıyla sektördeki dengeleri alt üst etmek isteyen Xiaomi 13 Ultra’nın nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. Elbette şunu da belirtmemiz gerekiyor. Xiaomi bu modelin isminde değişikliğe gidebilir. Yani Xiaomi 13 Ultra yerine Xiaomi 13S Ultra ismiyle de karşılaşabiliriz.

Samsung’tan projektörlü saat geliyor