Xiaomi 12X özellikleri ile kullanıcıları cezbedecek

Xiaomi HyperCharge 2

Xiaomi’nin üst segmentte yer alacak olan yeni modeli 12X’in özellikleri büyük oranda belli oldu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Xiaomi 12X özellikleri ile kullanıcıları cezbedecek. Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi önümüzdeki süreçte yeni üst segment modellerini tanıtacak. Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere son günlerde Xiaomi 12 serisine dair pek çok söylenti ortaya çıktı.

Xiaomi 12 Ultra’dan tutun da Xiaomi 12 mini’ye kadar pek çok modelin özelliği gözler önüne serildi. Şimdi ise sırada Xiaomi 12X var.

Sızıntı dünyasından gelen haberlere göre Xiaomi 12X özellikleri de tam anlamıyla ortaya çıkmış durumda. Peki Xiaomi’nin yeni üst segment modelinde bizleri ne gibi özellikler bekliyor olacak? Dilerseniz şimdi bu sorunun yanıtını verelim.

xiaomi civi 2

Xiaomi 12X özellikleri ile kullanıcıları cezbedecek

Xiaomi’nin üst segmentteki yeni modeli Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 870 yonga setinden güç alacak. Telefonun RAM ve dahili depolama alanına ilişkin bilgi paylaşılmamış fakat 6GB veya 8GB’lık bir RAM görmemiz olası. Ayrıca dahili depolama alanında da 128GB’lık kapasite bizleri şaşırtmayacaktır.

Telefonda 50 MP’lik ana kameranın bulunacağı ve ve ön panelin 120Hz tazeleme hızına sahip AMOLED ekranla donatılacağı belirtiliyor. FHD+ çözünürlüğündeki bu ekran BOE imzası taşıyacak.

Şimdilik telefon hakkında sızdırılan bilgiler bunlardan ibaret. Muhtemelen önümüzdeki süreçte daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

Organize İşler 3 için hazırlıklar yapılıyor: İşte gelen ilk detaylar