Xiaomi 12 Lite Türkiye fiyatı ile üzdü

Xiaomi 12 Lite 2

Çinli teknoloji devi Xiaomi tarafından geçtiğimiz ay tanıtılan Xiaomi 12 Lite, bugün itibariyle ülkemizde satışa sunuldu.

Xiaomi 12 Lite Türkiye fiyatı ile üzdü. Xiaomi, 12 serisini beslemeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz ay resmen tanıtılan Xiaomi 12 Lite modeli seri için uygun fiyatlı akıllı telefon görevini üstleniyordu. Ancak bu modelin ülkemizde satışa sunulmasıyla birlikte, aslında bizim için çok da uygun fiyatlı bir cihaz olmadığı da anlaşılmış oldu.

Xiaomi, yeni Mi 12S Ultra amiral gemisi akıllı telefonuyla fark yarattı

Xiaomi tarafından ülkemizde 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı donanımıyla satışa sunulan telefonun çıkış fiyatı 16.499-TL olarak belirlendi. Bu paket her ne kadar cihazın RAM ve dahili depolama alanı olarak en üst seviyesi olsa da, bütçe dostu olarak nitelendirilen bir cihazın bu denli yüksek bir fiyattan pazara giriş yapması artık bizim için orta seviye bir akıllı telefonu satın almanın çok da kolay olmadığını bir kez daha görmemizi sağladı.

Xiaomi akıllı telefon

Xiaomi 12 Lite Türkiye fiyatı ile üzdü

Xiaomi 12 Lite’ın özelliklerini bir kez daha hatırlayacak olursak; bu telefon karşımıza 6,55 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekranla çıkıyordu. Gücünü Snapdragon 778G yonga setinden alan cihazın arka yüzeyinde 108MP + 8MP + 2MP’lik üçlü bir kamera kurulumu bulunurken, ön yüzeyde ise 32MP’lik bir selfie kamerası mevcut.

Xiaomi 12 Lite 1

Elektriksel gücünü 4.300mAh’lık bataryasından alan cihaz 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 256GGB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip. Ancak başta da belirttiğimiz üzere ülkemizde yalnızca 8GB / 256GB modeli satışa sunuldu.

WhatsApp erişim engeli nasıl kaldırılır?