Vivo X80 Pro Plus özellikleri ile gözdağı veriyor

vivo

Daha çok uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle tanıdığımız Vivo, çok yakın bir zaman içerisinde oldukça güçlü yeni bir cihazla karşımıza çıkabilir.

Vivo X80 Pro Plus özellikleri ile gözdağı veriyor. Akıllı telefon sektörü belli başlı markaların hegemonyası altında. Bu markalar hangileri diye düşündüğümüzde ilk akla gelenler tabi ki Apple ve Samsung olacaktır. Bu iki teknoloji devini ise Xiaomi ve Oppo izlemekte. İşte eğer bu markalara alternatif arayacaksanız ilk değerlendireceğiniz isimlerden biri Vivo olabilir.

vivo

Bu yılın başında tanıttığı X80 modeliyle adından fazlasıyla bahsettiren Çinli teknoloji şirketi Vivo, önümüzdeki ay bu seriye yeni bir akıllı telefon daha dahil edebilir. Şu an için X80 ve X80 Pro modellerine sahip olan bu seri, Eylül ayından itibaren X80 Pro+ modeline de ev sahipliği yapacak. Peki Vivo X80 Pro+ bizlere ne gibi özellikler vadediyor?

Vivo X80 Pro Plus özellikleri ile gözdağı veriyor

Vivo Y77e 5G 1

Bugüne kadar sızdırılan bilgiler göz önüne alındığında, cihazın 6,8 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızında AMOLED ekrana sahip olacağı anlaşılıyor. Vivo X80 Pro+ gücünü Snapdragon 8+ Gen 1’den alacakken, arka yüzeyinde ise 50MP + 48MP + 50MP + 50MP’den oluşan 4’lü bir kamera kurgusu bulunacak.

vivo Y77e 2

Cihazın ön yüzeyinde bulunan selfie kamerasının boyutunun 44MP olacağı iddia edilirken, Vivo X80 Pro+ bu kamera özellikleriyle gerçekten sektördeki birçok ismin önüne geçecektir. Ayrıca RAM yuvasında 12GB’lık bir birimin, dahili depolama alanı olaraksa 512GB’lık bir belleğin kullanılacağını da söyleyelim. Cihaz hakkındaki diğer iddialar ise, Vivo X80 Pro+’ın 4.700mAh büyüklüğünde bir batarya ile geleceği yönünde. Fiyat konusunda ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Twitter, podcast işine giriyor