Xiaomi Mi Play Avrupa fiyatı netleşti

xiaomi mi play

Geçtiğimiz Aralık ayında Çin’de satışa sunulan Xiaomi Mi Play, yaklaşık olarak 4 ay sonra Avrupa’da da satışa sunuldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Xiaomi orta segmente hitap eden uygun fiyatlı modeli Mi Play’in geçtiğimiz Aralık ayında satışa sunmuştu. İlk etapta yalnızca Çin’de satılan Xiaomi Mi Play, yaklaşık 4 ay sonra global pazara açıldı.

Çinli üretici, orta segmente hitap eden uygun fiyatlı modelini sonunda Avrupa’da da satışa sundu.

Xiaomi Mi Play fiyatı belli oldu

Hatırlamayanlar için Xiaomi Mi Play’in özelliklerini hatırlatalım. Mi Play gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio P35 yonga setinden alıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 64GB. Arka tarafında derinlik kamerası destekli 12MP’lik ana kameraya sahip olan telefon, 8MP’lik selfie kamerasıyla da beklentileri karşılıyor.

3000 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan beslenen Mi Play 1080 x 2280 piksel çözünürlüğünde 5.84 inçlik bir ekranla geliyor. Telefon kutudan ilk çıktığında Android 9 Pie ile çalışıyor.

Peki bu özelliklerde bir telefon için talep edilen ücret ne kadar? Malum Xaiomi agresif fiyat politikasıyla ünlü bir şirket. Dolayısıyla Çinli üreticinin şimdiye kadar fiyat tarafında kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattığını görmedik.

Xiaomi Mi Play’in Avrupa fiyatı  154 euro olarak belirlenmiş durumda. Elbette bu fiyat ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir. Fakat yine de öyle muazzam farklar olmayacaktır.

Oppo Reno canlı canlı görüntülendi