Xbox’tan Destiny Parfümü!

1 fg7f

Microsoft, Destiny reklam yasağını Destiny parfümü ile deldi.

Merakla beklenen Destiny’nin oyuncularla buluşmasına günler kala Sony ile Microsoft arasında reklam krizi yaşanıyor. Destiny’nin yapımcısı Activision ile Sony oyunun tanıtım aşamasında işbirliği yaparak oyunun başka bir platform için reklamlarının yapılmaması konusunda anlaşmış. Bu da Microsoft’un Xbox için Destiny reklamı yapamaması anlamına geliyor. Ancak Microsoft bu yasağı çok akıllıca bir şekilde deliyor.

 

hgfusijnbzbtw6wfh69q_ychs

 

Son günlerde Destiny ile ilgili yapılan tanıtımların hepsi Playstation 4 için yapılıyor. Bunun nedeni ise Sony ile Activision arasındaki anlaşma. Bu noktada en çok merak edilen şey oyunun Xbox One platformunada gelip gelmeyeceği olarak karşımıza çıkıyor.  Microsoft bu soruyu cevaplamak ve akıllardaki soruları silmek için sosyal medya hesaplarında ve web sitesinde bit parfüm şişesi fotoğrafı paylaştı. Bu parfüm şişesinin üzerinde merakla beklenen Destiny’nin logosu ve alt kısımda da Xbox loogosu bulunuyor.

Microsoft’un paylaştığı parfüm şişesi fotoğrafı oyunun Xbox One platformuna da geleceğini oyun severlere haber veriyor. Bu sayede Microsoft reklam yasağını delerken takipçilerini de oyunun Xbox One’da da oynayabileceğini duyurmuş oluyor. Microsoft’un sanal hesaplarından paylaştığı parfüm şişesi fotoğrafı ile birlikte “Sizde bir şeylerin kokusunu almıyor musunuz ?” yazılıyor.

Microsoft, Destiny reklam yasağını yalnızca 1-2 saatliğine delebilmiş durumda. Ancak bu 1-2 saat bile akıllardaki soru işaretlerini silmeye ve oyunseverleri  haberdar etmeye yetti de arttı bile.

Philips ile Evde Sinema Deneyimi Hiç Olmadığı Kadar Gerçek