Sony PlayStation Store Uçtu!

sony playstation store

Sony PlayStation 4, her ne kadar Xbox One’ın açık ara önünde olsa da,aynı şeyleri Sony PlayStation Store için söylememiz mümkün değil. Neyse ki Sony PlayStation Store’un “nispeten” makus kaderi değişti.

HALO’nun da yaratıcılarından olan Bungie ve sayısız oyundan tanıdığımız Activision ortaklığında geliştirilen açık dünyalı aksiyon  yapımı Destiny, oyun dünyasını sarsacak başarılara imza atıyor, Elbette bu başarılardan, konsol üreticileri de payını alıyor. Karşımızdaki en somut örnek  Sony’nin Playstation Store mağazasından edinilen Destiny ve Sony PlayStation 4’e olan ilginin katlanarak artması.

destiny8

Sony Amerika’dan yapılan açıklamaya göre, Destiny, Sony PlayStation Store’un karını katlayarak artırdı. Hatta öyle ki Destiny, Sony PlayStation Store’dan indirilen tüm oyunların yüzde 92’lik payını oluşturdu.

Destiny, şu anda Microsoft Xbox ve Sony PlayStation platformlarda, günlük, ortalama 3.2 milyon kişiyi ekrana kilitliyor.

Activision sözcüsü, daha önce yaptığı açıklamada, Destiny’nin sadece bir günde 500 milyon dolar gelir elde ettiğini de açıklamıştı.

350.000 Dolarlık Saat Görücüye Çıktı