Xbox Series satışları Microsoft’un yüzünü güldürdü

Xbox Series X

Konsol sektöründeki önemli isimlerden biri olan Microsoft için işler yolunda gidiyor. Game Pass abonelik sistemi sayesinde Xbox Series satışları hiç olmadığı kadar iyi gidiyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Xbox Series satışları Microsoft’un yüzünü güldürdü. Bilindiği üzere yeni nesil konsollar 2020’nin son çeyreğinde raflardaki yerini almıştı. Gerek PS5, gerekse de Xbox Series konsolları satışa çıkalı 2 yıl oldu. Fakat aradan geçen süreye rağmen hala PS5’i kafamıza göre herhangi bir teknoloji mağazasından tavsiye edilen satış fiyatı üzerinden satın alamıyoruz.

Xbox Elite Series 2 için büyük değişiklik

Xbox Series konsollarında ise böyle bir durum söz konusu değil. Gerek Series X‘i, gerekse de Series S’i dilediğimi mağazadan basit bir şekilde satın almamız mümkün.

Böyle bir tablo ister istemez Xbox konsollarının çok fazla satmadığı fikrini ön plana çıkarıyor. Lakin işin aslı pek de böyle değilmiş. En azından Microsoft yetkililerinin demeçleri bu yönde.

Xbox Series X

Xbox Series satışları Microsoft’un yüzünü güldürdü

Yapılan son açıklamalara göre Xbox Series satışları tahmin edilenin de üzerinde seyrediyormuş. Microsoft yetkilileri Xbox Series‘te stok sıkıntısı olmamasını ise kendi başarıları olarak lanse ediyorlar.

Xbox Series X fiyatı

Yani Microsoft da Sony gibi davransaymış hali hazırda Xbox Series konsollarında da stok sıkıntısı yaşanabilirmiş. Bunun ne kadar doğru olduğunu şimdilik bilmek zor. Peki sizin bu konudaki yorumunuz ne? Xbox Series konsolları gerçekten de PS5 kadar çok satmış olabilir mi? Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

NASA Artemis 1 Ay görevi başarıyla tamamlandı