Lotus SUV modeli sızdı! İşte detaylar!

Lotus SUV

Lüks araç üreticisi Lotus SUV modeli üzerinde bir süredir çalışıyordu. Firmanın SUV modelinin patent çizimleri ortaya çıktı. Merakla beklenen aracın detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Lotus SUV Motoru Japonlardan

1952’de kurulan İngiliz otomobil üreticisi Lotus, yeni modeli için çalışmalarını sürdürüyor. Uzun zamandır bir SUV modeli üreteceği konuşulan firmanın yeni modeli ilk kez ortaya çıktı. Patent çizimleri otaya çıkan aracın tasarımı net bir şekilde görülebiliyor. Farklı açılardan da olan görüntüler sayesinde birkaç yıl sonra çıkacak aracın dış tasarımı sızmış oldu.

Lotus

Çeşitli satış ve mali sorunların ardından yeni sahibiyle birlikte gelişimine devam eden Lotus, 4 yıl sonra piyasaya çıkması beklenen SUV modeli için patent tasarımlarını hazırladı. Oldukça kaslı görünen aracın ön yüzü, ana tavan kanalı, stop lambası gibi detaylar üreticinin klasikleşen tasarım anlayışını yansıtır nitelikte.

Lotus SUV

4 silindirli bir motora sahip olacak olan aracın şu anki bilgilere göre elektrikli bir versiyonu bulunmayacak. Aracın motorunun Japon Toyota tarafından üretilmesi ve 4 silindir olması bekleniyor. Tüm dünyaya satılması hedeflenen aracın üretim maliyetlerinin düşük tutulabilmesi için İngiltere’de üretilmeyeceği söyleniyor. İddialara göre araç Çin Halk Cumhuriyeti’nde üretilecek ve tüm dünyaya oradan sevk edilecek.

Xbox One X Hakkındaki İddia Yalanlandı! Erteleme Yok!