Xbox One Screenshot Özelliğine Bu Yıl Kavuşamayacak

xbox one1

Xbox yazılım ekibi tarafından yayınlanan açıklamayla, kullanıcılar tarafından ısrarla istenen Screenshot özellğinin bu yıl yayınlanmayacağı duyuruldu.

Kasım ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil konsolu Xbox One‘la şu ana kadar istediği başarıyı yakalayamayan ve aynı dönemde kendi yeni nesil konsolunu piyasaya süren rakibi Sony’nin açık ara gerisinde kalan Microsoft, daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek ve mevcut kullanıcılarını memnun edebilmek için sıkı bir çalışma yürütüyor. Xbox One‘ın piyasaya sürüldüğü günden beri yayınladığı güncellemelerle yeni nesil konsolunu daha da geliştiren ve bu çabaları sayesinde kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Amerikalı teknoloji devi, dün yaptığı bir açıklamayla birçok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğrattı.

Xbox_One

Xbox One için hazırlanan yeni güncellemeleri önümüzdeki aylarda da yayınlamaya devam edecek olan Xbox bölümü, Screenshot özelliğinin bu yıl kullanıcılara sunulamayacağını açıkladı. Kullanıcıların konsollarından ekran görüntüsü almasını sağlayan Screenshot özelliğinin kullanıcılar tarafından en çok talep edilen özellikleri başında gelmesi, Xbox cephesinden gelen bu açıklamanın şaşkınlık yaratmasına neden oldu. Screenshot konusunda kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan Microsoft, Ekim ayında yayınlayacağı güncellemeyle Snap Updates, Friends Snap App, DLNA ve Media Player için .mkv desteği sunacak.

PES 2015 Demosu Yarın Avrupa’ya Geliyor