BioShock Infinite: The Complete Edition Ortaya Çıktı

BioShock Infinite The Complete Edition Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürülen BioShock Infinite’nin tüm içeriklerini bir araya getiren BioShock Infinite: The Complete Edition ortaya çıktı.

Irrational Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan BioShock’un geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürülen yeni üyesi BioShok Infinite, kapsamlı bir paketle birlikte yeniden oyunseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Irrational Games’in BioShock Infinite için hazırladığı karmaşık hikayeyi ve etkileyici deneyimi oyunseverlere eksiksiz bir şekilde sunmak isteyen 2K Games, BioShock Infinite: The Complete Edition için hazırlıklara başladı.

bioshock_infinite

BioShock Infinite: The Complete Edition hakkında henüz Irrational Games veya 2K Games cephesinden resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, oyun satış sitelerinde yayınlanan ilanlar bu özel paketin gün yüzüne çıkmasını sağladı. BioShock Infinite için bugüne kadar hazırlanan tüm ek paketleri ve indirilebilir içerikleri bir araya getirecek olan bu paketin için Burial at Sea’nin her iki bölümü ve Clash in the Clouds da yer alacak. The Complete Edition’ın ne zaman oyunseverlerle buluşacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Counter-Strike: Global Offensive Linux’a Taşındı