Xbox Live Gold Temmuz oyunları belli oldu

xbox live gold

Xbox One ve Xbox 360 sahiplerinin merakla beklediği Xbox Live Gold Temmuz oyunları sonunda belli oldu. İşte konu hakkındaki detaylar.

Microsoft’un, PlayStation Plus eş değerindeki servisi Xbox Live Gold’ta Temmuz oyunda ücretsiz olarak sunulacak oyunlar netlik kazandı. Xbox Live Gold Temmuz ayı oyunlarına hızlıca göz gezdirdiğimizde en çok dikkat çeken ismin Kane & Lynch 2: Dog Days olduğunu söyleyebiliriz. Xbox 360 için yayınlanan bu oyun geriye uyumluluk modu sayesinde Xbox One’da da oynanabilecek.

Son derece eski bir oyun olan Kane & Lynch 2: Dog Days, 2010 yılında satışa sunulmuştu. IO Interactive ve Eidos işbirliği ile geliştirilen yapımda split screen yani bölünmüş ekran desteği de bulunuyor. Kısacası bu oyunu tek bir TV üzerinden iki kişi ile oynayabilirsiniz. PC için de yayınlanan Kane & Lynch 2 geçtiğimiz gün Steam Yaz indirimleri kapsamında 5 TL’ye satılıyordu.

Microsoft’un Xbox Live Gold Temmuz ayı için belirlediği diğer oyunlar ise şu şekilde;

Xbox One

Grow Up (1-31 Temmuz)
Runbow (16 Temmuz – 15 Ağustos)

Xbox 360

Kane & Lynch 2: Dog Days (1-15 Temmuz)
LEGO Pirates of the Carribbean: The Video Game (16-31 Temmuz)

Bu arada dip not olarak tekrardan hatırlatalım. Geriye uyumluluk modu sayesinde, Xbox 360 için yayınlanan oyunları Xbox One üzerinden de oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunların parantez içerisinde belirtilen tarihlerde ücretsiz olarak indirebileceğinizi de unutmayın.