Xbox Live Gold Eylül 2017 oyunları

Forza Motorsport 5

Microsoft’un oyun platformu Xbox’un çevrimiçi oyun sistemi Xbox Live, bu ay da iyi oyunları aboneleriyle buluşturuyor. İşte Xbox Live Gold Eylül 2017 oyunları.

Microsoft’un oyun platformu Xbox’un çevrimiçi oyun sistemi Xbox Live, üyelerine verdiği oyunlarla dikkat çekiyor. Neredeyse her ay birbirinden kaliteli oyunları aboneleriyle buluşturan Xbox Live, bu ay da abonelerini sevindirecek. İşte Xbox Live Gold Eylül 2017 oyunları.

Xbox Live Gold, Eylül ayında Xbox 360 sahipleri için Battlefield 3 ve Hydro Thunder Hurricane, Xbox One sahipleri için ise Oxenfree ve Forza Motorsport 5: Game of the Year Edition oyunlarını veriyor. Eylül ayı oyunlarının değeri 94 Dolar ve 3600 gamerscore olarak açıklandı. Xbox One sahipleri geriye uyumluluk özelliği sayesinde Xbox 360 için verilen Battlefield 3‘ü de oynayabilecek.

Peki ya bu ayın oyunları nasıl? Her ne kadar eski bir oyun olsa da Battlefield 3’ün son dönemlerin en başarılı FPS oyunlarından biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Üstünde 4 ve 1 oyunları çıkmış olmasına rağmen 3, hâlâ oynanamamış olanlar için sıkı senaryo moduyla cazip hale geliyor. Forza Motorsport 5: Game of the Year Edition ise Xbox platformuna özel yarış serisinin başarılı oyunları arasında yer alıyor. Üstelik oyunun “Yılın Oyunu” sürümünün verildiğini belirtelim. Oxenfree ve Hydro Thunder Hurricane’nin eğlencelik oyunlar olduklarını ve listenin genel görünümü itibariyle sırıtmadıklarını söyleyebiliriz.