Xbox One Henüz Yenilgiyi Kabul Etmiş Değil

Xbox One Henüz Yenilgiyi Kabul Etmiş Değil

Yeni nesil konsollar hakkında açıklamalarda bulunan Phil Spencer, mücadelenin henüz başladığını ve Xbox One’ın PlayStation 4’e yetişebileceğini söyledi.

Oyun konsolları alanında yıllardır sıkı bir rekabetin içinde olan Microsoft ve Sony, geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürdükleri yeni nesil konsolları Xbox One ve PlayStation 4’le bu rekabette yeni bir mücadeleye başlamışlardı. Yeni nesil konsollar alanındaki bu mücadeleyi, Microsoft’a oranla çok daha fazla konsol satmayı başaran Sony kazanmış gibi görünse de Xbox One yöneticileri henüz yenilgiyi kabul etmiş değiller.

Xbox_One

Microsoft’un Xbox bölümünden sorumlu olan Phil Spencer konuyla ilgili yaptığı açıklamada yeni nesil konsollar savaşının henüz ilk aşamalarında olduğunu ve bu noktada bir galip belirlemenin yanlış olacağını vurguladı. Sony’nin PlayStation 4’le şu ana kadar Xbox One’a üstünlük sağladığını kabul eden Spencer, buna rağmen yeni nesil konsolların henüz yolun başında olduğunu ve Xbox One’ın arayı kapatabileceğini iddia etti. Sony’i PlayStation 4’ün başarılı çıkışı konusunda tebrik eden Spencer, buna rağmen önlerinde uzun bir yol olduğunu ve kendisinin Xbox’dan sorumlu hale geldiği günden beri yaşanan olumlu değişiklikleri belirtmekten kaçınmadı.

Crytek’in İflasın Eşiğinde Olduğu Söyleniyor