Microsoft Xbox One’ın da Çeşitlilik Sunabileceğini Vurguladı

Microsoft Xbox Oneın da Çeşitlilik Sunabileceğini Vurguladı

Xbox One’ın oyunseverlere sunduğu oyunlar hakkında açıklamalarda bulunan Microsoft, çeşitlilik konusunda PlayStation 4’le yarışabileceklerini belirtti.

Microsoft merakla beklenen yeni nesil konsolu Xbox One‘ı geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürmüş ama istediği başarıyı yakalayamamıştı. Konsol satışlarında rakibi Sony‘nin gerisinde kalan Microsoft‘un en büyük kusuru olarak ise, PlayStation 4‘ün yaptığı gibi oyunlara odaklanmamış olması gösterilmişti. Yeni nesil konsolunun yapımında ve tanıtımında yaptığı bu hatayı kabul eden Microsoft, sorunu bir an önce giderebilmek için sıkı bir çalışma yürütüyor.

Xbox_One

Önümüzdeki dönemde Xbox One‘a özel olarak hazırlanan bir çok yeni oyunu oyunseverelere tanıtması beklenen Microsoft, kullanıcıları oyun konusunda PlayStation 4’e rakip olabileceği konusunda ikna etmeye uğraşıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Microsoft Game Studios yetkilisi Ken Lobb, daha fazla ve daha çeşitli oyunlar isteyen Xbox One kullanıcılarını sevinderecek açıklamalarda bulundu. Sony’nin PlayStation 4 kullanıcılarına sunduğu çeşitliliği kendi ekibinin de Xbox kullanıcılarına sunabileceğini vurgulayan Lobb, kullanıcılara istedikleri oyunları sunabilmek adına birçok yapımcıyla beraber çalıştıklarını belirtti. Microsoft’un hem yeni oyunlarını hem de var olan serilerin yeni üyelerini E3 2014 kapsamında tanıtması bekleniyor.

HTC One M8 Satışları Bekleneni Veremedi