Nintendo Indie World sunumu için tarih verdi

nintendo switch

Nintendo hibrit konsolu Switch için düzenleyeceği Indie World sunumu için tarih verdi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Nintendo’nun hibrit konsolu Switch, özellikle indie tarzı oyunlar açısından muazzam bir kütüphaneye sahip. Switch’in teknik özellikler açısından PlayStation 4 ve Xbox One’ın çok gerisinde kalmasından ötürü, pek çok AAA tarzı yapım bu konsol için yayınlanmıyor. Nintendo’da 3. parti geliştiricilerden doğan bu boşluğu, indie yani bağımsız oyunlarla doldurmaya çalışıyor.

Şu anda Nintendo Switch üzerinde satın alıp oynayabileceğiniz yüzlerce ve hatta belki de binlerce indie tarzı yapım mevcut. Nitekim önümüzdeki dönemde bu yapımlara yenileri de eklenecek.

Switch için yeni indie oyunlar geliyor

Nintendo bir süredir merakla beklenen Indie World sunumunu ne zaman gerçekleştireceğini geçtiğimiz gün açıkladı. Japon konsol devinden yapılan açıklamada sunumun 19 Ağustos’ta gerçekleşeceği belirtildi. Türkiye saati ile 16:00 sularında başlayacak olan etkinliği aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Indie World sunumu yalnızca 20 dakika sürecek. Bu sunumda Switch için satışa sunulacak olan yeni indie oyunlara ait kısa videolar olacak. Yani sunum 20 dakika olsa bile onlarca oyununun tanıtım videosuna yer verilebilir.

Need for Speed Heat hakkında yeni detaylar