Tom and Jerry’nin yeni filminden ilk görsel sızdı

Tom

Çocukluğumuzun eğlenceli kahramanlarından Tom ve Jerry geri dönüyor, ama bu kez farklı bir şekilde. Warner Bros., Tom and Jerry temalı yeni bir live action – animasyon hibriti film üzerinde çalışıyor ve bu filme dair ilk görüntü internete sızdırıldı.

Tom and Jerry’nin yeni filminden ilk görsel sızdı

Aşağıda görebileceğiniz görsel, yeni Tom and Jerry filminin konsept tasarımlarından sadece bir tanesi ve ilk kez görücüye çıktı. Görseli Twitter’da film haberleri paylaşan @DanielRPK hesabı paylaşmış.

Görselde Tom ve Jerry’nin yanında Jennifer Lawrence da görülüyor, ama bu, onun filmde rol alacağını anlamını taşımıyor. Henüz kadro açıklanmış değil, ama başrol için kadın oyuncu tercih edileceği söyleniyor. Filmin yönetmeni ise, Fantastic Four ve Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer filmlerinin yönetmeni Tim Story.

Tam ismi, oyuncuları ve senaryosu hakkında bilgi bulunmayan filmin çıkış tarihi de tabii ki henüz belli değil. Söylentiler, bu filmi 2020’de izleyebileceğimiz yönünde. Kendi adıma konuşmam gerekirse, klasik çizimleri haricinde Tom ve Jerry izlemek istemem.

Tom and Jerry'nin yeni filminden ilk görsel sızdı

Oppo RX17 Pro kutu açılış videosu (Unboxing)