Wonder Woman’ın Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

image 4

Son zamanlarda ortaya çıkan konsept çalışmaları ile büyük merak uyandıran Wonder Woman, yeni tanıtım videosu ile izleyicilerin karşısına çıktı. Peki kimdir bu Wonder Woman? Detayları haberimizde.

Wonder Woman bir DC Comics karakteridir. Hippolyte adlı kadının kilden yaptığı çocuk figürünün hayat bulması için Olympos Dağı’ndaki tanrılara yalvarması ile dünyaya gelen süper kahramanımız uçabiliyor, birçok savaş aleti kullanabiliyor ve hatta kurşun geçirmiyor. DC Comis evreninin en sevilen karakterlerinden olan  Woman ayrıca Adalet Birliğini’nde öncü üyelerinden birisi. Her ne kadar popüler bir karakter olsa da DC Comics bu karakteri herhangi bir oyunda yada filmin ana konusu olarak hiç işlememişti. Fakat yeni çıkacak olan Wonder Woman filmi ile karakter hiç olmadığı kadar ön planda olacak. Hal böyle olunca filme ayrılan bütçe hatırı sayılır cinsten. DC’nin en büyük çaplı 4. filmi olan WonderWoman, güçlü bir oyuncu kadrosuna da sahip. Filmde Wonder  karakterini Gal Gadot canlandırırken, Chris Pine ve Robin Wright gibi ünlü isimlerde kadroda yer alıyor.

Wonder Woman Fragmanında Aksiyon Unsuru Ön Planda

İlk olarak Comic-Con 2016 etkinliği sırasında ilk görüntülerini gördüğümüz  Woman için yeni tanıtım videosu yayınlandı. Warner Bros. Pictures ‘ın resmi YouTube kanalından yayınlanan video şimdiden bir hayli beğenilmiş durumda. Genellikle filmlerindeki karanlık yapıdan kurtulduğunu gördüğümüz Woman’ın bol aksiyonlu yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca filmin çıkış tarihinin de 9 Haziran 2017 olarak belirlendiğini hatırlatalım. Videoyu buraya tıklayarak veya aşağıdan izleyebilirsiniz.