Wonder Woman 1984 yine ertelenebilir

Wonder Woman

Pandemi dolayısıyla 25 Aralık 2020’ye ertelenen Wonder Woman 1984 bir kez daha ertelenebilir. İşte detaylar.

DC sinematik evreninin en önemli karakterinden biri olan Wonder Woman ilk solo filmiyle hayli önemli bir başarıya imza atmıştı. Bu başarının ardından DC Wonder Woman’ın 1984 yılındaki macerasına odaklanan ikinci bir film çekme kararı aldı.

Nitekim filmin çekimleri ve montaj kısmı hızlı bir şekilde tamamlandı. Fakat tam film vizyona girecekken Çin’de patlak veren koronavirüs salgını ABD ve Avrupa’da hızla yaylımaya başladı. Hal böyle olunca Warner Bros. da filmi erteleme kararı aldı.

Filmin vizyon tarihi yaklaştığında Warner Bros.’tan ikinci erteleme kararı geldi ve vizyon tarihi 25 Aralık 2020 olarak değiştirildi. Şimdi akıllardaki asıl soru ise filmin bir kez daha ertelenip ertelenmeyeceği.

wonder woman

Wonder Woman 1984 başka bahara kalacak

Geçtiğimiz günlerde Warner Bros.’un yetkili isimlerinden biri olan Ann Sarnoff Variety’e bir röportaj verdi. Sarnoff bu röportajında Wonder Woman filminin ertelenip ertelenmeyeceğine ABD’deki sinemaların durumuna bakarak karar vereceklerini söyledi.

Açık konuşmak gerekirse şu anda sadece ABD’de değil, dünyanın hiçbir ülkesinde sinemaların durumu parlak değil. Hali hazırda pek çok ülkede sinema salonları hala kapalı. Açık olanlarda dahi kapatılabileceği iddiaları mevcut. Dolayısıyla pandeminin tekrardan pik yaptığı şu günlerde Wonder Woman’ın tekrardan ertelenmesi bizleri hiç şaşırtmayacaktır. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz. Son sözü Warner Bros. söyleyecek.

Vivo OriginOS arayüzü ile fark yaratacak