Windows Surface Phone işte böyle görünecek!

surface phone

Akıllı telefon pazarından vazgeçmek istemeyen Microsoft, şansını bir kez da Surface Phone ismini verdiği, katlanabilir ekrana sahip yeni modeliyle denemek istiyor. İşte detaylar.

Bilindiği üzere akıllı telefon pazarında muazzam bir rekabet söz konusu. Bu rekabet zaman zaman öyle acımasız bir hal alıyor ki dünyanın en değerli şirketleri bile bu düzen karşısında kabuğuna çekilmek zorunda kalabiliyorlar. Keza Microsoft da bu şirketlerden birisi. Akıllı telefon pazarında hem yazılımsal, hem de donanımsal olarak söz sahibi olmak için yoğun uğraş veren, dev yatırımlar yapan Microsoft şu aralar kabuğuna çekilmiş durumda. Fakat yazılım devinin bu kabuğu Surface Phone ile kıracağı konuşuluyor.

Surface Phone 2018’de çıkabilir

Microsoft’un Surface Phone üzerinde çalıştığına dair pek çok dedikodu mevcut. Bu dedikodular son bir kaç aydır artık ayyuka çıkmış durumda. Öyle ki Microsoft’un yeni telefonunu 2018 içerisinde satışa sunacağı iddia ediliyor.

Peki Surface Phone tasarımsal anlamda nasıl bir telefon olacak? Bu sorunun yanıtı da sektörün önemli isimlerinden biri olan David Breyer’den geldi. Breyer, Andromeda OS ile geleceği iddia edilen telefon için bir konsept videosu yayınladı. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da net bir şekilde görüldüğü üzere Microsoft’un yeni akıllı telefon modeli katlanabilir bir yapıda olacak. Açıkçası Surfece Phone’un tasarım anlamında sektöre yeni bir soluk getireceği kesin. Kesin olmayan tek şey, bu telefonun gerçekten satışa sunulup, sunulmayacağı. Bunu da zaman gösterecek.

Apple ürünleri zamlanıyor!