Red Dead Redemption 2 ön sipariş bonusları açıklandı

Red Dead Redemption 2

2018’in en çok beklenen oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2 için yeni bilgiler ortaya çıktı. Rockstar Games, oyunu ön siparişle satın alacak olanlara verilecek bonusları açıkladı.

İlk Red Dead Redemption oyununun ardından uzun bir süre geçti. Aslında Rockstar Games böylesine tutan bir oyunun devamı için hemen kolları sıvamış. Fakat iddia edilen o ki Red Dead Redemption 2’nin geliştirme süreci 8 yıldır devam ediyormuş. Doğal olarak 8 yıldır geliştirme aşamasında olan bir yapımdan beklentiler de hayli fazla oluyor.

Bilindiği üzere Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de raflardaki yerini alacak. Oyun severlere vahşi batı tadında açık dünya deneyimi sunacak olan yapım henüz PC için duyurulmadı. Zaten ilk oyun da sadece konsollara özel olarak satışa sunulmuştu.

Şimdilik edinilen izlenim, RDR 2’nin de konsollara özel olarak satışa sunulacağı yönünde. Peki bu oyunu ön sipariş ile satın alan oyuncular ne gibi ekstralara sahip olacak?

Henüz RDR 2 ön siparişe sunulmuş değil. Fakat oyunun Xbox sayfasında, ön sipariş bonusları açıklanmış durumda. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri oyunun ön sipariş bonuslarıyla başbaşa bırakalım.

Red Dead Redemption 2 ön sipariş bonuları

Savaş Atı
The Outlaw Hayatta Kalma Kiti
Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu için Nakit Bonusu
GTA Online’da harcayabileceğin 500.000 GTA Doları bonus

Dip not olarak belirtelim. Oyun için ilk oynanış videosunun bu ay gerçekleşecek olan E3’te gösterilmesi bekleniyor.

rdr 2

Assassin’s Creed Odyssey duyuruldu