Windows Phone 8 Cihazların Tamamı Güncellenecek

Yeni Windows Phone 2015 Başında Yayınlanacak

Piyasada bulunan tüm Windows Phone 8 cihazların önümüzdeki yıl yayınlanacak olan Windows Phone 10 işletim sistemine geçiş yapabileceği ortaya çıktı.

Merakla beklenen işletim sistemi Windows 10’u geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtan ve deneme sürümünü kullanıcılara sunan Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un, mobil cihazlara yönelik yeni işletim sistemi Windows Phone 10’u da önümüzdeki yıl kullanıcılara sunması bekleniyor. Şimdilik masaüstü işletim sistemine odaklanmış durumda olan Microsoft yeni mobil işletim sistemi konusunda şu ana kadar sessiz kalsa da, internete sızdırılan bilgiler sayesinde Windows Phone 10 hakkında merak edilen detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Windows_Phone_8.1

Microsoft‘un mobil alanındaki planlarıyla ilgili birçok detayın zamanından önce ortaya çıkmasını sağlayan Nawzil8 hesabının Twitter üzerinden paylaştığı yeni bilgilere göre, hali hazırda piyasada olan ve önümüzdeki dönemde satışa sunulacak olan Windows Phone 8 işletim sistemli tüm cihazlar Windows Phone 10 işletim sistemine geçiş yapabilecek. Microsoft’un yeni işletim sistemini mümkün olduğunca fazla kullanıcıya ulaştırmak istediği göz önüne alındığında bu karar şaşırtıcı olmasa da, Windows Phone 10 işletim sistemi için minimum sistem gereksiniminin bu kadar düşük olması şaşkınlık yarattı.

Apple iPad mini Üretimini Durdurabilir