Windows Phone 8.1’in Yeni Kilit Ekranı Yakında Geliyor

wp81lockscreen

Windows Phone 8.1 için yeni kilit ekranı bir hafta içerisinde indirilebilir durumda olacak. 

Windows Phone 8.1 daha yeni yayılmaya başlamış olmasına rağmen, şimdiden birkaç düzeltme güncellemesi yayınlandı. Microsoft’un iddialı mobil işletim sistemine yaptığı düzeltmeler arasında en dikkat çekici olanı ise oldukça ilginç bir kullanım deneyimi sunan yeni kilit ekranı.

 

gsmarena_001

 

Windows Phone 8.1’in kilit ekranı için gelecek yeni düzenleme yazılımın bir parçası olacak ancak ayrıca indirilmesi gerekecek. Öte yandan kilit ekranı için indirilen düzeltme dosyası işletim sisteminin içerisine kurulamayacak.

Yeni gelecek kilit ekranına bakarak Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonların kilit ekranlarının daha fazla özelleştirilebileceğini söyleyebiliriz. Bu da cihazınızı daha özgür ve kişisel zevklerinize göre kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Öte yandan yeni gelecek kilit ekranının Windows Phone’lara daha bir hareket katacağını söylemek mümkün.

Windows Phone 8.1 için gelen yeni kilit ekranını kullanmak için bazı sınırlamalarda mevcut. Örneğin eğer RAM’i 1 GB’ın altında bir Windows Phone kullanıyorsanız yeni kilit ekranından başarılı bir performans alamayabilirsiniz. Ayrıca yeni kilit ekranı yalnızca İngilizce olarak kullanılabiliyor.

Eğer sizde bu yeni kilit ekranı özelliğini beğendiyseniz bir hafta içerisinde indirebilirsiniz.

iPhone 6′nın Safir Ekranı Ok ile Test Edildi!